نکات آشپزی در خانه

نکات آشپزی در خانه

نسخهٔ ۰۰.۰۶.۱
نصب +۵۰
دسته‌بندی آشپزی و رستوران
حجم ۱۶ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۱۴ شهریور ۱۴۰۰
نکات آشپزی در خانه

نکات آشپزی در خانه

جواد مرادی ایوانی
نسخهٔ ۰۰.۰۶.۱
نصب +۵۰
دسته‌بندی آشپزی و رستوران
حجم ۱۶ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۱۴ شهریور ۱۴۰۰
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

همیشه یکسری نکات و فوت و فن هایی برای پخت و پز وجود دارد که قطعا هر آشپزی روزی به آن ها نیاز پیدا می کند. نکاتی که آشپزی را برای عاشقانش دوست داشتنی تر و دل چسب تر می کند.


فوت و فن هایی که در این برنامه می خوانید، مواردی است که سرآشپزهای باتجربه از کشورهای مختلف گفته اند. این سرآشپزها، بهترین سرآشپزهای دنیا محسوب می شوند.امیدوارم مورد پسندتون قرار گیرد.



لیست برخی از مطالب:

سرخ کردن غذا با کمترین روغن

روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی

راز خوش طعم شدن مافین های حاضری

نکاتی در تهیه کباب کوبیده

نکاتی برای پختن و کباب کردن سبزیجات

نکاتی هنگام پخت کیک

نکات مهم برای پخت سوپ

نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا

سالم ترین روش برای سرخ کردن پیاز و سبزیجات

4 روش برش با چاقو که هر آشپزی باید بلد باشد

این ترفندهای خانه داری و آشپزی را می دانستید؟

نکاتی برای آشپزخانه

آموزش تصویری جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ

3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم

کشک سنتی بخوریم یا صنعتی؟

فوت و فن های درست کردن کباب های کوبیده

نکته های آشپزی برای نو عروسان

بهترین وقت برای افزودن ماست به آش و غذا

نکاتی برای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟

روش عالی سرخ کردن غذا برای جلوگیری از چاقی

سیرترشی صنعتی یا خانگی، کدام بهتر است؟

گوجه فرنگي را کباب نکنيد!

سالمترین و مضرترین روش های پخت ماهی

بهترین شیوه پخت گوشت چیست؟

دلایل تغییر رنگ و شکرک در مربا

فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ

رازهای درست کردن سس خوش طعم

رازهای پخت میگو کبابی

غذای مان را در چه قابلمه ای بپزیم بهتر است؟

نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی

11 روش صحیح پخت غذاها

توصیه هایی برای تهیه سالاد

توصیه هایی برای آشپزی با باربکیو

برای شام شب عید ماهی چی بخریم و بخوریم؟

نکات مهم درباره یک شیرینی نوروزی

چگونگی پخت غذاهای گیاهی

جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ

15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم

نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورش

نکات مهم پخت و پز

رایج ترین اشتباهات در آشپزی(نکات مهم آشپزی

آشنایی بهتر با ابزارهای آشپزی

نحوه بیرون آوردن هسته چند میوه

آیامراحل شستشوی سبزیجات را میدانید؟

نکاتی برای استفاده‌ بهتر از سیر

راهنمای کباب کردن گوشت و سبزیجات

نکاتی مهم درباره ی گوشت

نكاتی برای پخت کباب کوبیده

دانستنی هایی در مورد آش

نکات ریز آشپزی

آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید

12 رازی که فست فودها به شما نمی گویند




نظرات کاربران - ۰ رأی
۰ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱