دانستنی های از غلات

دانستنی های از غلات

Version ۲
In-app Purchases
نصب +۵۰
Category آموزش
Size ۵ مگابایت
Last Update ۸ شهریور ۱۳۹۴
دانستنی های از غلات

دانستنی های از غلات

باسط مفاخری
Version ۲
In-app Purchases
نصب +۵۰
Category آموزش
Size ۵ مگابایت
Last Update ۸ شهریور ۱۳۹۴
View the antivirus scan results

Images

Introduction

More Info

غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند.

گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند.

هزاران سال است که این گونه گیاهان، در تأمین غذای بشر نقش حیاتی ایفا می کنند. باستان شناسان جوامع ابتدایی توانسته اند از ویرانه های قدیمی مراکز سکونت انسان ، دلایلی به دست آورند که نشان می دهد غلات در تمدن های اولیه بشری هم کشت می شده اند و برای مثال، گندم در سرزمین حاصلخیز بین النهرین به عمل می آمده است.
بین النهرین امروزه بخش هایی از ترکیه ، عراق، سوریه و ایران را تشکیل می دهد. شواهد به دست آمده نشان می دهد که در 16.000 تا 10.000 سال قبل از میلاد، انسان ما قبل تاریخ در این ناحیه گندم تولید می کرده است.

همچنین هر جا که جامعه ای تشکیل شده، یکی از انواع غلات در پیدایش آن نقش داشته اند. مثلاً برنج در تشکیل جوامع نخستین کشور چین و ذرت هم در تشکیل جوامع آفریقایی مؤثر بوده اند.

با امکانات
✔✔لیست علاقه مندی
✔✔جستجو
✔✔اشتراک گذاری
✔✔رابط کاربری زیبا ساده و دلنشین
✔✔تنظیمات فونت و فاصله بین خط ها
✔✔و.........
موفق باشید
منبع
beytoote.com
ویکی پدیا

User Reviews - ۱ Rates
5 from 5
5
4
3
2
1
زهره
زهره
۱۳۹۵/۰۸/۰۵
غلات چیست چه چیزهایی شامل غلات میشوند