نصب | <۱۰ |
From ۰ Rates | 0 |
Category | آشپزی و رستوران |
Size | ۳ مگابایت |
Last Update | ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ |
نصب | <۱۰ |
From ۰ Rates | 0 |
Category | آشپزی و رستوران |
Size | ۳ مگابایت |
Last Update | ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ |
انواع نوشیدنی قهوه :
قهوه تلخ: نوعی قهوه ی دم كرده است كه بدون شكر، شیر و دیگر مواد افزودنی مصرف می شود.
شیر قهوه: قهوه ای است كه پس از تهیه ی آن، شیر و گاهی شكر اضافه می كنند.
كاپوچینو: نوعی اسپرسو است كه با شیر كف كرده و گاهی شكر و كاكائو تهیه می شود.
قهوه معطر: در برخی كشورها، به نوشیدنی قهوه مواد مختلفی اضافه می نمایند. شكلات یكی از مرسوم ترین این مواد است كه یا
روی قهوه آماده شده می پاشند یا همراه با قهوه هنگام دم كردن، مخلوط می كنند. البته از برخی ادویه جات از جمله دارچین، جوز هندی، هل و.. هم برای معطر نمودن قهوه استفاده می كنند.
قهوه یونانی یا قهوه ترك: این نوع قهوه را با جوشاندن پودر بسیار ریز قهوه در آب تهیه می كنند.
این نوع قهوه را داخل قوری مسی كه دسته بلندی دارد و سر آن باز است درست می كنند.
زمانی كه قهوه را داخل فنجان می ریزند، صافی نمی گذارند و بنابراین، پودر قهوه كه دیگر به تفاله قهوه تبدیل شده است هم داخل فنجان می ریزد
. معمولاً فنجان را تا مدتی حركت نمی دهند تا این پودر قهوه كاملاً ته نشین شود. گاهی به این نوع قهوه ادویه و شكر هم اضافه می كنند.
روش های مختلف دم کردن قهوه
قهوه فوری :
قهوه فوری پودری است كه قابل حل شدن در آب یا شیر می باشد. این نوع قهوه به
روشی بسیار متفاوت از قهوه هایی كه در بالا در موردشان توضیح داده شد، تهیه می شوند. البته این نوع قهوه مسلماً طعم قهوه هایی كه برای درست كردن آنها زمان صرف می شود، را ندارد. برخی این نوشیدنی را
غیر قابل تحمل به شمار می آورند و بعضی عقیده دارند كه جانشین خوبی برای نوشیدنی قهوه واقعی است. برخی هم اعتقاد دارند كه این نوشیدنی، اصلاً قهوه نیست و نوعی نوشیدنی خاص خود می باشد.