آموزش تهیه انواع بامیه و زولبیا

آموزش تهیه انواع بامیه و زولبیا

Version ۱
In-app Purchases
نصب +۲ هزار
Category آشپزی و رستوران
Size ۶ مگابایت
Last Update ۲۳ اسفند ۱۳۹۹
آموزش تهیه انواع بامیه و زولبیا

آموزش تهیه انواع بامیه و زولبیا

گروه نرم افزاری مهتاب روشن
Version ۱
In-app Purchases
نصب +۲ هزار
Category آشپزی و رستوران
Size ۶ مگابایت
Last Update ۲۳ اسفند ۱۳۹۹
View the antivirus scan results

Images

Introduction

More Info

‏«زولبیا» در اصل «زلیبی یا زلبی» تغییر یافته واژه «صلیبی» می‌باشد چون به شکل صلیبی که دور آن یک دایره می‌کشیده‌اند ساخته می‌شده.
‏این شیرینی در مناطق جنوب ایران هنوز هم با نام «زلیبی» شناخته می‌شود.
‏تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.
‏شیعیان ایرانی در ماه رمضان، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده می‌کنند.

User Reviews - ۲ Rates
5 from 5
5
4
3
2
1
متراژ زمین
متراژ زمین
۱۴۰۰/۰۸/۰۸
خوب