نصب | +۱۰۰ |
From ۰ Rates | 0 |
Category | آموزش |
Size | ۷ مگابایت |
Last Update | ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ |
نصب | +۱۰۰ |
From ۰ Rates | 0 |
Category | آموزش |
Size | ۷ مگابایت |
Last Update | ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ |
اهميت و نقش تغذيه صحيح در اين ايام مبارك بر كسي پوشيده نيست و مطالعات متعدد نشان داده است كه روزه داري در كنار اجراي برنامه غذايي صحيح در اين دوران در پيشگيري و كنترل بيماري هاي غيرواگير بسيار مفيد و كم ك كننده است. توجه به جايگاه تغذيه در ايام ماه مبارك رمضان وارائه توصيه هاي كاربردي و قابل اجرا موضوعي است كه
در اين كتابچه مورد توجه قرار گرفته
مقدمه
پیشگفتار
اصول كلي تغذيه در ماه مبارك رمضان
گروه نان و غلات
گروه سبزي ها
گروه ميوه ها
گروه شير و لبنيات
گروه گوشت، حبوبات، و تخم مرغ
سوخت و ساز بدن در روزه داری
روزه داری در گروه های ویژه
1. کودکان و نوجوانان
2. زنان باردار و شيرده
3. سالمندان
4. ورزشکاران
5. بیماران
الف. ديابت
ب. افراد مبتلا به پر فشاري خون
ج. بيماري هاي قلبي عروقي
د. سردرد و سردردهاي ميگرني و معمولی
ه . بيماران كليوي
تغذيه صحيح به هنگام سحر و افطار
عادات غذایی غلط در ماه مبارک رمضان
راه های مقابله با تشنگی در طول روز
كي دستور غذايي عمومي در ماه مبارك رمضان
برخي از مشكلات رايج در روزه داري
1. یبوست
2. سوء هاضمه و نفخ
3. افت فشارخون
4. سردرد
5. افت قند خون
6. گرفتگي عضلات
7. سوزش سردل، ورم معده و ...
8. سنگ كليه
9. درد مفاصل
توصيه های تکميلی در روزه داري
چند سوال درباره روزه داري در ماه مبارك رمضان