نصب | +۱۰۰ |
از ۶ رأی | ۵ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۴ آبان ۱۳۹۶ |
نصب | +۱۰۰ |
از ۶ رأی | ۵ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۴ آبان ۱۳۹۶ |
نگهداری غذا روندی برای کاهش فساد (از دست دادن کیفیت یا ارزش غذایی) توسط اکسیژن، باکتریها ودیگر میکرو ارگانیسمها است؛ هرچند که در روشهای نگهداری، میتوان به استفادهٔ از باکتریهای خوشخیم، مخمرها و قارچها برای نگهداری و افزودن بر ویژگیهای طعم و مزه (به عنوان در مثال، پنیر، شراب) اشاره کرد. نگهداری یا ایجاد ارزش تغذیهای، بافت، عطر و طعم در نگهداری ارزش غذا بعنوان یک غذا بسیار مهم است. قبول یک مادهٔ خوراکی بعنوان یک مادهٔ غذایی مناسب ممکن است در فرهنگهای مختلف تعبیرهای متفاوتی داشته باشد. نگهداری مواد غذایی معمولاً از طریق جلوگیری از رشد باکتریها، قارچها و سایر میکروارگانیسمها، همچنین اکسیداسیون چربیها؛ که باعث ترشیدگی میشوند، صورت میپذیرد.
در این نرم افزار نکاتی اصولی پیرامون نگهداری مواد غذایی آمده است.